Vorming – Training – Opleiding

Zorgteam De Levensboom wil de kijk op ouderenzorg positief inkleuren. Vanuit een empowerende visie wil het Zorgteam via vorming, training en opleiding op maat zorgvragers, mantelzorgers en (toekomstige) zorgprofessionals opleiden in het optimaal benutten van hun eigen competenties. De globale doelstelling is steeds om ouderen hun eigen leven en ontwikkeling maximaal en zo lang mogelijk in eigen handen te houden.

Voor zorgvragers en mantelzorgers

Een verandering in jouw eigen gezondheidssituatie of die van jouw naaste zet de hele wereld op z’n kop! Als zorgvrager of mantelzorger vind je bij Zorgteam De Levensboom een uitgebreid aanbod aan vorming, training en opleiding op maat. Het doel blijft echter hetzelfde: zorgvragers en mantelzorgers sterker maken. Met onze deskundige aanpak zorgen wij ervoor dat jij kan omgaan met de uitdagingen die deze situatie met zich meebrengt. Samen een vorming of opleiding volgen, is zoveel meer dan kennis opdoen. Het is elkaar leren kennen, ervaringen uitwisselen, steun vinden bij elkaar, … . Zorgteam De Levensboom vormt je als mens!

Klik hier en ontdek een greep uit ons aanbod.

Voor zorgprofessionals

De vragen, behoeften, waarden en normen van de ouderen van vandaag zijn niet dezelfde als die van de ouderen van morgen. Op deze evoluties tracht Zorgteam De Levensboom in te spelen via vorming, training en opleiding op maat. Met passie en expertise aanpak zorgen wij ervoor dat jij kan omgaan met de uitdagingen van de steeds groeiende en heterogene groep van ouderen. Samen een vorming of opleiding volgen, is zoveel meer dan kennis opdoen. Het is elkaar leren kennen, ervaringen uitwisselen, steun vinden bij elkaar, … . Zorgteam De Levensboom vormt je als zorgprofessional!

Klik hier en ontdek een greep uit ons aanbod.

Meer informatie over onze vormingen?

Misschien wil je zelf een vorming organiseren voor jouw organisatie of groep?

Weldra kan je hier alle informatie terugvinden rond ons aanbod van opleidingen, informatie sessies en vormingen op maat van jouw doelgroep.
Wil je toch reeds graag meer informatie ontvangen? Vul dan even onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.