Samenwerken

vzw Zorgteam De Levensboom is momenteel actief in de driehoek Hasselt – Sint-Truiden – Herk-de-Stad. Wij zijn overtuigd van onze dienstverlening. Mensen die van onze dienstverlening gebruik maken zijn lovend. Omdat wij onze regionale verankering nog verder willen verstevigen om zo nog meer mensen van een optimale thuiszorg te laten genieten zijn wij steeds opzoek naar nieuwe partners om mee samen te werken. Dat is immers de rode draad doorheen onze werking. Samenwerken met mensen en organisaties die bewust kiezen voor een carrière binnen de thuiszorg en zo een optimale dienstverlening willen bieden.

Wij zijn er steevast van overtuigd dat één organisatie niet alle kwaliteiten in huis kan hebben.
Daarom kiezen wij bewust voor kwalitatieve en strategische samenwerkingen. Iedereen is meester in zijn of haar discipline. Door het bundelen van onze krachten komen we tot een netwerk waar iedereen bij gebaat is. Op de eerste plaats de zorgvrager, maar ook de zorgverlener.

Wil jij deel uitmaken van een krachtig netwerk en geruggensteund worden door een sterk team dat 100% thuis is in alle aspecten van de thuiszorg, aarzel dan niet en neem contact op met ons. Het maakt niet uit of je startende bent, zelf een kleine praktijk organiseert of deel uitmaakt van een groter geheel. Wij zijn er zeker van dat we tot een intense samenwerking kunnen komen waar iedereen zijn of haar passie kan in botvieren: het zorg dragen voor mensen in hun eigen omgeving.

Interesse in een samenwerking?

Wij kijken er naar uit om ook van jou te horen! Heb je interesse in een samenwerking en wil je de mogelijkheden bekijken? Vul even onderstaand formuliertje in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.